КУЧЕТА

––––––––––––––––––––

БЪНИ. Тя е малка кавгаджийка, обича да диктува правилата сред  другите кучета. С хора е много мила и гальовна. Размазва се от удоволствие щом и се обръща внимание. Бъни е при нас от бебе. Нейната майка Бубка замина и е осиновена в Холандия. Сестра и Кира е в Германия. Тя заедно с другата си сестра Шърли и брат си Грей все още чакат своя ред. Бъни е малка чаровница. На възраст е около 1 година и половина. Тежи около 12 кг.

Кастрирана.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Габи- Гъбка

ГАБИ или ГЪБКА е микс с бордър коли. Тя е голямо и здраво куче. Много е обичлива, но е и добър пазач. Вярна и предана на стопаните си. Отлична за приятел и домашен любимец. Има доминантно поведение спрямо другите кучета. Налага се при нас да стои вързана и да ходи на разходки на повод.

Габи е на около 3 години и е около 25 кг.

Кастрирана.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Джина

ДЖИНА. Тя живееше  при нас. После се наложи да я върнем на мястото и на обитание. Когато разбрахме, че поради агресия е взета за евтаназия от новите стопани на изолатора ние отидохме да си я приберем. Джина няма дори и най- малка представа от какво се е оттървала, защото тя свързваше изолатора със свой дом и мястото на, което е намерила любов, а не като зона за убийства. Взехме си я и сега се гледаме. Тя освен, че е красиво куче е и най- любвеобвилното. Не харесва много непознати мъже, защото е била бита и ритана. Има операция на крака.

Тя е на около 2 -3 години. Тежи около 13 кг. Кастрирана.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


––––––––––––––––––––––

Мечо

МЕЧО Ротвайлеров. Той е възрастно куче с проблеми в задните крака. Единственото, което иска е да се припича на слънце, а когато му стане много топло се премества на сянка. Обича да се гали и даже си бута главата за повече ласки.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Мишо

МИШО

Този юнак беше блъснат от кола. Беше ужасно стресиран и неподвижен. След почивка и дълаг престой при нас, той постепенно се възстанови физически, но не и психически. Той е много боязлив и не се доверява на хората. Не е ухапал никого, но страни от хората. Ще ни трябва известно време за неговата социализация. Кастриран. Възраст 1 година и половина.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Пиши

ПИШИ

Кастриран. Възраст 8 години.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Пешко

ПЕШКО. Той не , че става за осиновяване, но все пак решиме да го представим. Той е агресивен, но наскоро разбрах, че дори и той вече кротва- щом допуска да бъде гален от определен човек. Няма непоправимо куче. Може пък някой да се влюби в него. На вид е много миличък.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Ринти

РИНТИ

Ринити е добрият великан. Има заболяване на очите, което води до промени в характаре му поради дразнението. Обожава да се гушка, не е проблемен с кучета. Проявява известен инат и демонстрира агресия само когато разбере, че върху неговата личност ще се извършват неизвестни интервенции от рода на капки в очите. Предстои му обстоен преглед в столична клиника за окончателна диагноза и назначаване на лечение. Възраст 4 години.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ричи

РИЧИ

Ричи в момента се намира в приемен дом при Диди. Взет е за социализация. От своя опит знаме, че има животни, които в среда с други животни се затварят в себе си и губят умението си и при общуването с хора. Сега в дома на  Диди той разкривал своите прекрасни качества бавно , но сигурно.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Тайсън

ТАЙСЪН. Той има доминантно поведение спрямо мъжките кучета. С хора е много добър. Дори и с мъже показва добро държане. Бил е домашно куче явно, тъй като 90% от уличните кучета изпитват неприязън или страх към представителите на силния пол. Той е един невероятен лигльо, много енергичен и силен. На възраст е около 3 години. Кастриран.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тара.

ТАРА. Това е една невероятна чаровница. Предишната слава на Тара бе като „Страшилището на кв. „Иван Пашов““ . Тара бе изхвърлена заедно с братчето и в ранна възраст. Брат и не успя да оцелее, но Тара ожесточено се бори с живота, което пък я изгради като серт характер. Откакто е при нас обачи тя показа своята истинска същност, което доказва стара българска поговорка, че каквото посееш такова ще пожънеш. Като всяко куче щом получи любов и сигурност тя стана една копринена, мекичка и мила душица. Единственото, което я дразни е някое куче да си позволи да минава наблизо докато яде- тогава вдига голяма аларма……Тара е около 13 кг. На около 4 години е. Кастрирана. В момента принцесата е в приемния дом на Диди и се подготвя за пътуване.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

 

Харди

Харди

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Чопър

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Чайка

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

3 responses to “КУЧЕТА

    • Просто трява да се свържете с нас. Пиете на имейл eliaeneva@abv.bg с вашите изисквания и предпочитания и аз ще ви изпратя предложения. Също так атрябва да споченете и при какви условия, къде и как ще се гледа кучето. Ако харесате някое можете да дойдете да се запознаете с кучето и да прецените дали си пасвате. Благодаря.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s