Моли

Въпреки лошите новини напоследък ние „Сдружение за защита на животните „Дай лапа” искаме да се похвалим с един успех, който ще зарадва всички приятели на животните. Вчера си доказахме отново, че няма неосиновими кучета. 14 годишната болонка баба Моли намери своите стопани, които  пристигнаха от София, за да си я вземат. Младо семейство се запозна със злощастната съдба на кученцето, което никога всъщност не е имало истински дом и любящо семейство. Моли е просто една от хилядите изгонени  „домашни любимци”, които в последствие се оказват вреда за обществото- същото това общество, което ежедневно роптае срещу собствените си грешки.

Моли

Това е писмото, което получихме от стопанката. Тя не е с български произход и затова молим да не взимате под внимание допуснатите грешки.

„Здравей, искам да расскажа как е Моли след преместването 🙂

Много е добричко това кученце, терпеливо, спокойно, възхитена съм! вчера много късно сме прибрали вкъщи, не можах да я изкъпя поне, затова ще го направя днес следобед. Днес сутринта малко съм подстригла я с ножички, направих й кукуригу на главата за да се виждат очичките, но козината и толкова сплетена, че още поне два часа ще има работа ))) след това ще я изкъпя. Записах вече час на фризъор във вторник в Син Кръст, така че планираме да придобием хубав външен вид следваща седмица. Иначе Моли има добър аппетит (ние правиме манджички за нашите кучета), оказа се, че умее и да се разхожда на каишка! а също бях много изумена, когато тя започна да играе с нашите кучета! леле, голяма веселба тук стана, не очаквах от нея такова нещо ))) Моли много добре се разбира с всички вкъщи, ходи след мен като опашка, навярно вече имам някакво доверие в нейните очи, много съм доволна от това. Цялата сутрин се разхождаше в двора и оглеждала се, голяма любопитка е!

Ще ти пиша следващата седмица за състояние на Моли, след като посетим фризъора, ще ти изпратя и нейните снимки с новата прическа, дано да й харесва )))”

Моли стана част от голямото семейство на Анастасия и нейният съпруг. Те имат  детенце на 2 годинки, две кучета и една котка. Дано в залеза на годините си тя да изпита обич, сигурност и закрила от любимите си хора.

17.03.2010

Една напълно нова Моли

Моли с нов приятел и нова прическа

Познавате ли тази баба?!

Колко е прекрасно да те обича някой

Новини от Моли и нейното семейство.

Тя се чувства добре. Играе си, тича и дарява с любов всички.

One response to “Моли

  1. Lele, ama tova Moli li e?! Ako ne biah sigurna che snimkite sa ot osinovitelite i, nikoga niamashe da ia poznaia….milata mi dushica, nai-setne ste e shtastliva!!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s