Гости от чужбина

На 10 февруари Сдружение за защита на животнита „Дай лапа“ посрещна гости от Холандия. Ричард и Юлия от холандското дружество БИНКС приеха кучетата от град Перник като свой трети проект в България. Първите са в Бургас и Варна.  Нашите приятели заедно с г-жа Соня Митрева -координаторът им в България се срещнаха и с кмета на Перник г-жа Росица Янакиева. Бяха обсъдени възможностти за съвместна работа при разрешаването на проблема с безстопанствените животни в града ни. От БИНКС заявили, че с удоволствие ще работят по проекта, но желаят да продължът работа с нашето сдружение, тъй като според тях ние пологаме невероятни усилия и сме постигнали много в цялостната организация на дейността ни – изпълнение на програмата, осиновявания, грижи за животните,  контакти с организации и информационна дейност.

Кмета на Перник очаква конкретни предложения от чужденците, за да може да се помогне на града ни и да няма страдащи, както хора така и животни. Очакваме с нетърпение следващата визита на холандските природозащитници и наши приятели Юлия и Ричард.

След визитата им при г-жа Янакиева Юлия, Ричард и Соня посетиха и г-жа Искра Попова от отдел „Екология“, която отговаря за нашата дейност.

Ричард, Юлия, Искра Попова и Соня Митрева

Ричард мисли..........как да помогне на хората и на животните в Перник

Медальон за регистрано в общината куче

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s