ЗАКОНИ И НОРМАТИВНА УРЕДБА

2 отговора на “ЗАКОНИ И НОРМАТИВНА УРЕДБА

  1. обър ден, уважаеми г-жо/г-не,
    Не знам дали на Вас трябва да пиша, но от „Екоравновесие“ не отговарят нито на позвъняване, нито на сигнали , изпратени през техния сайт.
    Проблемът е следният:
    Всяка сутрин и вечер на ул. „Народен герой “ и в частност отсечката близо до бул.“Цар Борис“ лаят, тичат, хапят , давят се около 20 помияра, застрашавайки здравето и живота на хората. Бездомните кучете се увеличават драстично почти всеки ден, като се забелязват и новородени помияри, които скоро ще станат големи и агресивни като останалите кучета. Имайки предвид, че това е единствения път, по който могат да минават хората от Старата част на Овча купел, за да отидат до спирките на градския транспорт, считам, че е крайно належащо веднага да се задейства процедура по прибиране на тези кучета преди на е станал поредният смъртен инцидент или някои човек ( минават много майки с деца и колички и пенсионери) да е зверски нахапан. Нерешаването на този проблем своевременно и бързо неминуемо ще доведе до инцидент.

    С уважение: Веселина Христова-
    жителка на района, ходейки и връщайки се от работа в постоянен стрес да не бъде изядена от злобите многобройни кучета !
    П.С. Хора, живеещи в съседен блок много пъти са се обаждали в общината – безрезултатно и без никакво действие от тяхна страна

Вашият коментар